TOYOTA ВІДНОВЛЮЄ РОБОТУ В УКРАЇНІ

Новини
Дата публікації: 16 березня 2022 р.
1_99

Компанія розуміє необхідність подальшого економічного розвитку, тому відновлює свою діяльність в Україні із дотриманням необхідних заходів безпеки для співробітників і відвідувачів. Зокрема, у деяких регіонах повернуться до роботи офіційні дилерські центри.

Нижче ви можете знайти повний перелік дилерських центрів, які наразі працюють. З графіком роботи ви можете ознайомитись на офіційних сайтах дилерських центрів Тойота:

Тойота Центр Вінниця «Преміум Моторс» (сервіс)

Тойота Центр Дніпро «Алмаз Мотор» (сервіс, продажі авто з пробігом, продажі запасних частин та аксесуарів)

Тойота Центр Запоріжжя  «Восток Автомир (сервіс)

Тойота Центр Івано-Франківськ «Класик-Авто» (сервіс, продажі нових авто та авто з пробігом, продажі запасних частин та аксесуарів)

Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному» (сервіс)

Тойота Центр Київ «ВіДі Автострада» (сервіс, продажі запасних частин та аксесуарів)

Тойота Центр Краматорськ  «Талісман-Схід» (сервіс)

Тойота Центр Кременчук  «Компанія «Про Лайн» (сервіс)

Тойота Центр Кропивницький «Мотор Олві» (сервіс)

Тойота Центр Львів «Діамант»  (сервіс, продажі запасних частин та аксесуарів)

Тойота Центр Одеса «Інжпроект» (сервіс, продажі запасних частин та аксесуарів)

Тойота Центр Полтава «Компанія «Стар Лайн» (сервіс, продажі нових автомобілів)

Тойота Центр Рівне «Агат-Авто» (сервіс)

Тойота Центр Тернопіль «Кристал Моторс» (сервіс, продажі нових авто та авто з пробігом, продажі запасних частин та аксесуарів)

Тойота Центр Ужгород «Карат Мотор» (сервіс, продажі нових авто та авто з пробігом, продажі запасних частин та аксесуарів)

Тойота Центр Хмельницький «Гранд Мотор» (сервіс, продажі нових авто та авто з пробігом, продажі запасних частин та аксесуарів)

Тойота Центр Чернівці «Олімп-Моторс» (сервіс, продажі нових авто та авто з пробігом, продажі запасних частин та аксесуарів)

 

Слідкуйте за оновленням роботи дилерської мережі Toyota в Україні на сайті Тойота-Україна та на нашому сайті, а також у соціальних мережах Facebook та Instagram.

Компанія активно залучена до надання гуманітарної допомоги постраждалим, а саме українським співробітникам Toyota, їхнім сім’ям та біженцям з України. Для цих груп населення компанія збирає фінансову допомогу на суму до 2,5 млн євро. Оновлення щодо подальшої гуманітарної діяльності публікуватимуться на офіційному сайті.

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля