Toyota Corolla

Новини
Дата публікації: 30 травня 2023 р.
novini_na_sajt_1140_h_450_corolla

ВСТИГНИ ПРИДБАТИ СВОЮ

Toyota Corolla

 

Останнє покоління транспортних засобів Тойота Королла зберегло традиційні для серії якості. Ці комфортні і динамічні машини здатні подарувати вам ні з чим незрівняне задоволення від водіння. При цьому автомобілі відрізняються рядом додаткових особливостей і мають безліч унікальних і корисних функцій.

Тойота Королла – це автомобіль, кузов якого прикрашено плавними лініями. Вони надають машині стильний вигляд і підкреслюють її сильні сторони - потужність і динамічність. Доповнюють дизайн вузькі світлодіодні фари, фірмова решітка радіатора і набір хромованих елементів. Стильний дизайн, що запам'ятовується відразу приковує до себе погляди оточуючих, автомобіль легко виділяється на дорозі і викликає заздрість у інших автовласників.

 

Toyota Corolla тест-драйв

Якщо вам сподобався транспортний засіб цього модельного ряду, ви можете випробувати його в дорозі перед покупкою. Для цього в нашому автосалоні передбачена послуга Test-drive, за допомогою якої ви зможете оцінити не тільки ходові характеристики автомобіля який вас зацікавив, але і власні відчуття від перебування за кермом.

Залишились запитання ?
Спосіб зв'язку
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля