Новий Yaris

Новини
Дата публікації: 12 липня 2024 р.
novini_na_sajt_1140_h_450_aris_2024

Toyota презентує новий Yaris

У світі Toyota вдосконалювати можна і потрібно все. Цей принцип — японською «кайдзен» — знаходить своє втілення в інноваціях і поліпшеннях, впроваджених у новому Yaris. Останнє покоління гібридного електричного хетчбека Toyota користується великим успіхом з моменту його запуску в 2020 році. А відтепер він стане ще кращим.

Основні оновлення включають додаткову і потужнішу гібридну електричну силову установку, нові та вдосконалені функції безпеки і допомоги водієві, а також абсолютно нові панель приладів і мультимедійну систему з поліпшеними цифровими технологіями.

Ці нововведення не применшують тих якостей, які зробили Yaris таким популярним. Це незмінно якісний і надзвичайно ефективний автомобіль, яким приємно володіти та керувати.

Створений в Європі - новий Yaris зміцнює свою відзначену нагородами репутацію як інноваційного і досконалого за дизайном та інженерним втіленням малолітражного автомобіля.  

Більше потужності, задоволення та варіантів вибору з новою Hybrid 130

Новий Yaris пропонує клієнтам нову потужнішу гібридну електричну силову установку Hybrid 130. На додаток до вже наявної у лінійці Hybrid 115, Hybrid 130 використовує переваги гібридної технології Toyota п'ятого покоління для швидшого прискорення, що добре поєднується з маневреним характером автомобіля.

Саме такі характеристики стають усе більш пріоритетними для клієнтів В-сегмента, особливо для тих, хто надає перевагу малим габаритам. Завдяки новій продуктовій стратегії «подвійний гібрид» Toyota розширює привабливість Yaris для покупців, адже для більшості з них гібридна установка є головним фактором під час вибору.

Повністю гібридна електрична система з 1,5-літровим двигуном має чудову репутацію з моменту її впровадження. Клієнти відзначають її ефективність у використанні пального та зменшенні викидів, а також здатності долати більші відстані в повністю електричному режимі. Ці якості було збережено та переглянуто для збільшення потужності.

Головною зміною є впровадження нової гібридної трансмісії із потужнішим електродвигуном-генератором (потужність зросла з 59 кВт до 62 кВт), а також коригування програмного й апаратного забезпечення в блоці управління потужністю. В результаті загальна потужність системи зросла на 12% — з 116 к.с. до 130 к.с. Максимальний крутний момент електродвигуна збільшився на 30%: з 141 Нм до 185 Нм, доступний у всьому діапазоні обертів.

Це означає більш швидке прискорення — на півсекунди швидше, що скорочує час розгону від 0 до 100 км/год до 9,2 секунди. Здійснювати обгони тепер теж можна швидше: 80-120 км/год досягаються за 7,5 секунди.

Багаторічний досвід Toyota у сфері гібридних технологій гарантує, що викиди CO2 залишаються найменшими у своєму класі: 71-72 г/км, а витрата пального — 3.1-3.2 л на 100 км (дані комбінованого циклу WLTP).

Залишились запитання ?
Спосіб зв'язку
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля