Новий Toyota Hilux GR SPORT

Новини
Дата публікації: 24 травня 2023 р.
novini_na_sajt_1140_h_450_toyota_hilux_gr_sport

Новий Toyota Hilux GR SPORT виходить на український ринок

Модифікація GR SPORT піднімає легендарний Toyota Hilux на нові висоти

Легендарний Toyota Hilux виходить на новий рівень продуктивності, комфорту і зовнішнього дизайну з модифікацією GR SPORT, що надійшов у продаж навесні 2023 року.

Hilux GR SPORT є вершиною розробок пікапів Toyota завдяки досвіду численних перемог у ралі «Дакар». З моменту появи у 1968 році автомобіль отримав неперевершену репутацію завдяки своїй універсальності.

Hilux GR SPORT із подвійною кабіною (double cab) поєднує покращені керованість і стійкість на дорозі, разом із приголомшливим зовнішнім виглядом. Він виділяється з-поміж інших, куди б його не завів поклик пригод.

Hilux GR SPORT вирізняється збільшеною шириною колії, +140 мм спереду та +155 мм ззаду порівняно зі стандартною Toyota Hilux. Це створює відчуття впевненості під час руху в складних погодних або дорожніх умовах, забезпечуючи плавніше водіння з меншим креном.

Hilux GR SPORT — це найкращий з досі створених Hilux для їзди і дорогами, і бездоріжжям. Усе це завдяки не тільки ширшій колії, а й значним поліпшенням характеристик керованості, таких як підвищена стійкість автомобіля за рахунок зменшеного кута крену, та новій чутливості кермового управління.

Оптимізоване кермування забезпечує впевненість на дорозі. Вібраційний шум було значно зменшено, а підвіску та гальма допрацьовано. Таких важливих аспектів, як задоволення від водіння та спортивні відчуття, було досягнуто без компромісу щодо комфорту їзди, а це робить Hilux ідеальним партнером на кожен день.

Потужний та надійний 2,8-літровий дизельний двигун, який уперше з’явився у модельному ряді Hilux 2020 року, забезпечує швидку реакцію на педаль газу. Силовий агрегат потужністю 204 к.с./150 кВт і крутний момент 500 Нм поєднується з 6-ступеневою автоматичною коробкою передач.

Залишились запитання ?
Спосіб зв'язку
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля