Новий Toyota C-HR

Новини
Дата публікації: 23 листопада 2023 р.
novini_na_sajt_1140_h_450_c_hr_2023

Новий сміливий Toyota C-HR: концепт-кар на дорозі

✔️ Виразний купеподібний силует і вишукане виконання створюють враження концепт-кара на дорозі.

✔️ Спроєктований та вироблений у Європі для європейських клієнтів.

✔️ Сучасний дизайн салону поєднує інтуїтивно зрозумілу функціональність і комфорт преміумкласу.

✔️ Одна з перших моделей Toyota в аспекті екологічності завдяки широкому використанню матеріалів, виготовлених із вторинної сировини, і впровадженню нових виробничих процесів для зменшення маси та скорочення викидів вуглекислого газу.

✔️ Електрифікована лінійка представлена моделями: 1,8- та 2,0-літрові двигуни з гібридною силовою установкою, 2,0-літровий двигун з гібридною силовою установкою та повним приводом (AWD-i) і 2,0-літровий двигун із Плаг-ін гібридною силовою установкою.

 

 

Новий Toyota C-HR поєднує виразний дизайн, неперевершену керованість і провідну у своєму класі паливну ефективність, відповідаючи очікуванням європейських клієнтів щодо преміальної якості та екологічності. Створений відповідно до філософії «Концепт-кар на дорозі», він зберіг свою впізнаваність і став більш інноваційним.

Купеподібний силует, притаманний попередньому поколінню, підкреслений чіткими лініями та має витончений дизайн нового рівня.

З моменту представлення автомобіля у 2017 році було продано понад 840 000 екземплярів Toyota C-HR, що зробило модель проривною для бренду і залучило аудиторію, яка захоплюється неординарним дизайном, неперевершеним характером водіння і відмінною якістю виконання.

Новий Toyota C-HR розроблений відповідно до очікувань європейських споживачів з акцентом на дизайн та інновації і з урахуванням отриманих даних у режимі реального часу від водіїв з усього континенту.

Елементи преміальності, такі як висувні дверні ручки, динамічна 64-колірна ілюмінація в салоні й панорамний дах, є частиною персоналізованого досвіду, де клієнт перебуває у центрі уваги.

Новий Toyota C-HR дарує враження захвату від водіння та забезпечує можливість їзди на електротязі завдяки інноваційним технологіям і комплексним оновленням динаміки автомобіля. Автомобіль обладнано потужнішою та ефективнішою гібридною силовою установкою 5-го покоління.

Окрім покращеної продуктивності, новий Toyota C-HR зменшує вплив на довкілля завдяки використанню матеріалів, виготовлених із вторинної сировини, та застосуванню новітніх технологій, що забезпечують зменшення ваги автомобіля і скорочення викидів CO2 під час виробництва.

Залишились запитання ?
Спосіб зв'язку
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля