10 Національний конкурс дитячого малюнку "Автомобіль твоєї мрії"

Події
Дата публікації: 6 грудня 2021 р.
toyota_key_2022_01
КОНКУРС МАЛЮНКА "АВТО ТВОЄЇ МРІЇ ВІД TOYOTA"
Світ фантазій кожної дитини немає жодних обмежень і кордонів. Саме тому ми пропонуємо відобразити свої ідеї та звернутися до безмежних можливостей власної уяви. Відтворіть автомобіль своєї мрії у роботах цьогорічного конкурсу. Для участі в національному конкурсі дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2022» потрібно подати роботу в Тойота Центр Івано-Франківськ "Класик-Авто" з 6 грудня 2021 року до 7 лютого 2022 року включно згідно з офіційними правилами.

Конкурс дитячого малюнка «Автомобiль твоєї мрії – 2022» від Тoyota

Ми в Toyota віримо, що діти – це майбутнє, саме тому щороку проводимо конкурс дитячого малюнка. До участі запрошуємо юних художників до 15 років включно. Дитині необхідно намалювати або створити за допомогою комп’ютерної графіки роботу, відповідно до вимог конкурсу, й разом із батьками принести малюнок до Тойота Центр Івано-Франківськ "Класик-Авто", заповнити та подати заявку в період з 06 грудня 2021 р. по 07 лютого 2022 р.
Заявку можна завантажити заздалегідь на цій сторінці нижче або заповнити в одному з дилерських центрів. Приймаються лише ЗАПОВНЕНІ НА КОМП’ЮТЕРІ заявки, з підписом батьків або опікунів (згідно з умовами офіційних правил). Заявки, заповнені від руки, не приймаються.

 

Якщо подається малюнок від руки, потрібно:

  • принести малюнок у дилерський центр, заповнити заявку заздалегідь або на місці разом із представником Toyota;

або

  • завантажити заявку на сайті, заповнити та надіслати разом із роботою у Тойота Центр Івано-Франківськ "Класик-Авто" на адресу, що вказана на сайті конкурсу.

Якщо подається робота, створена за допомогою комп’ютерної графіки, потрібно:

  • принести digital-малюнок на USB-флеш-носії у дилерський центр, заповнити заявку заздалегідь або на місці разом з представником Toyota;

або

  • надіслати роботу на електронну адресу дилерського центру, яка зазначена в правилах конкурсу, а заявку відправити поштою або Новою поштою на адресу дилерського центру, що вказана на сайті конкурсу.


Коли усі роботи зберуть, наше поважне журі обере трьох переможців у трьох вікових категоріях. Серед призів — планшети iPad mini 5, Apple Pencil, гіроскутер та квадрокоптери.

Конкурс проходить в офіційних дилерських центрах Toyota в Україні. Докладніше ознайомитися з правилами Національного конкурсу можна в окремому розділі «Умови» на нашому сайті.

Переможців Десятого національного конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2022» буде обрано 14.02.2022. Творче змагання триватиме з 6 грудня 2021 року по 07 лютого 2022-го в офіційних дилерських центрах Toyota в Україні.

 

Імена призерів будуть оголошені 18 березня 2022 року на офіційних сторінках Toyota Ukraine у Facebook та YouTube під час онлайн-трансляції, а також на сайті dreamcar.toyota.ua.

Лауреати у кожній із категорій отримають цінні подарунки:

1-ше місце – iPad mini 5 та Apple Pencil

2-ге місце – iPad mini 5

3-тє місце – Гіроскутер сігвей (у категорії до 7 р.) або Квадрокоптер (у категоріях 8-11 років та 12-15 років)

 

Призери глядацьких симпатій: 

Призери в онлайн-голосуванні з глядацьких симпатій отримають сертифікат в онлайн-магазині товарів для творчості.

 

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля