Абсолютно новий Toyota C-HR

Новини
Дата публікації: 26 червня 2023 р.
novini_na_sajt_1140_h_450_novij_c_hr

Світова прем’єра абсолютно нового Toyota C-HR

 

Випуск оригінального Toyota C-HR став знаковою подією як для Toyota, так і для європейського сегмента C-SUV. Це радикальне доповнення на висококонкурентному ринку, що вражає контрастним дизайном кросовера та захопливими різкими рисами, більше притаманними сучасним спортивним купе.

Успіх Toyota C-HR як інноваційної моделі допоміг змінити сприйняття Toyota в Європі, додавши бренду емоційності. Покупці відреагували рішуче: більш ніж половина опитуваних назвали стиль автомобіля однією з основних причин купівлі. Toyota C-HR став найпродаванішою моделлю бренду в регіоні.

Абсолютно новий Toyota C-HR наступного покоління підіймає планку якості і статусу. Автомобіль має авангардний дизайн, підтримує передові технології та низку електрифікованих гібридних силових агрегатів зі збільшеною потужністю, кращою керованістю й розширеними можливостями повністю електричного водіння. Toyota C-HR є підтвердженням турботи Toyota про європейських споживачів. Нова модель була задумана в Європі для європейських клієнтів, а також виготовляється лише у Європі, включно зі збіркою високовольтних акумуляторних блоків.

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля